diumenge, 19 de desembre de 2010

Els Pastorets

Com cada any hem “cuinat” uns bons Pastorets, amb....

250 actrius i actors, ben joves i carregats d’energia
18 mestres amb molta paciència
Una història tendra per memoritzar
Un bon raig de música
Un grapadet de balls i cançons
Un polsim de gràcia i salero
Tants quilos com es vulgui de bones intencions

Primer de tot cal repartir el text, de manera que en toqui un boci a cada actor. S’ha de deixar reposar uns dies per aconseguir que tothom se l’aprengui ben bé.
A continuació s’hi ha de donar moltes voltes fins que tothom acabi sabent-se tots els papers de l’obra.
S’ha de barrejar amb les músiques, els balls i el salero i amanir-ho tot amb bones intencions.

Es treballa durant un parell de mesos, s’assaja un parell de dies abans de la funció i ja està llest.
És un plat ideal per ambientar el Nadal.
Es recomana molt especialment per a fer passar la vergonya
Estimula les dots d’artista que tots duem a dins
Ajuda a que no es perdin les nostres tradicions
Va molt bé per aprendre a treballar en equip.